Perdeaua de dus

De când m-am mutat, am făcut duș foarte rar ( îmi place să mă întind în cadă, să nu credeți că mă spăl doar când sunt sărbători legale), și de fiecare dată am reușit să inund mașina de spălat. Acum cu Brexit-ul ăsta mi-a intrat frica-n oase, că poate și mașina mea de spălat s-a săturat de UE ( Uniunea electrocasnicelor) și pune de-un referendum, și m-am dus în căutarea unei perdele de duș.
Printre picuri de ploaie, m-am îndreptat spre un magazin de specialitate. Mi-a luat undeva la 20-30 de minute să ajung în fața unei perdele de duș. Totul părea simplu, părea dragoste la prima vedere. Am luat-o-n brațe și m-am grăbit să o trec pragul magazinului. La jumătatea drumului, trezit un pic din aburii iubirii, i-am auzit strigătele disperate: “Am nevoie de suport!!!”. Știind că lumea se poate baza pe mine, la început nu am știut la ce se referă, dar într-un final mi-am dat seama că e nevoie și de un suport pentru perdeaua de duș( ce bine era dacă se putea lipi pe tavan).
Într-un final l-am găsit și am trecut pragul fericiți!

Ajuns acasă, am încercat, timp de 20 de minute, să instalez suportul pentru perdea. Văzând suportul sus, m-am bucurat de parcă Islanda ar fi marcat golul victoriei cu Franța. După un minut, toată bucuria s-a spulberat. Lipseau inelele de perdea.
După încă un drum la magazin, am reușit să așez perdeaua la locul ei. Bineînțeles că nu era bine, suportul era prea jos….
A mai fost nevoie de încă 30 de minute pentru ca perdeaua să fie poziționată la un nivel acceptabil.
Rămân doar celebrele cuvinte din Game of thrones: You know nothing, Ion Show(er)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s