Televizorul

Când m-am mutat în apartamentul meu, am zis că am nevoie și eu de un televizor pe care să nu-l plimb cu pătura când se strică. Mi-am luat și eu, un LED TV ( cred, nu prea sunt așa interesat de tehnologie, încât să mă documentez prea mult). Nu-l folosesc prea des, de obicei doar pentru știri, sport sau pentru redirecționarea filmelor de pe laptop pe TV. ( Nu am pachetul cu Super… One 😦 )
Pentru că se pare că are un sistem android, mai cere câte un update. Fiind mulțumit de el, am decis să nu-i fac hatârul și să-l las cu setările inițiale.
Văzând că nu mi-a făcut nici o problemă, după o vreme, m-am decis să-l scot în lume și să-i fac un update. De când l-am răsfățat, și-a cam luat-o-n cap. A observat că-l folosesc prea rar, și s-a simțit neglijat. Probabil impulsionat de ce a văzut că e în lume când și-a primit update-ul, dând de vreun site de bancuri, a început să-mi facă și mie glume bune.
Acum, în fiecare seară, pe la ora 4:00, când am somnul mai dulce,se trezește ca să mă sperie. Încă nu am găsit care-i sursa problemei, și am ajuns să-l las noaptea fără curent, în speranța că se învață minte.
Până acum rămâne singurul neîmblânzit din casă. Va urma! ( Cu speranța că nu învață să mă sune pe telefon și să-mi mai dea vreo 2-3 zile de trăit)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s