Viata de unchi

De un an și ceva am devenit unchi. Deși nu am avut ocazia să petrec foarte mult timp cu dulcea mea nepoțică, dragostea pentru ea a crescut ( deși nu o arăt mereu), ajutată și de tonul cu care mama îmi povestește noile ei isprăvi.
În weekend, s-a întâmplat un lucru care mă face să o iubesc și mai mult, și să cred că va avea o viață plină de succese. ( Dacă era nepoata Elenei Băsescu, erau succesuri).
Pentru că tradiția spune ca la un an să se facă tăierea moțului, sora mea a decis să vină în țară, și să respecte tradiția. ( Chiar dacă Alessia are un pic peste 1 an)


După tăierea moțului, în fața copilului, pe o tăviță, se așează mai multe lucruri valoroase, iar copilul alege obiectele care se spune că ar prevesti viitorul profesional al copilului.
Pe tăvița așezată în fața nepoatei mele s-au găsit: bani, bijuterii, chei de mașină, carduri, o carte și un microfon. Dintre toate obiectele de pe tăviță, a ales microfonul și cartea. De mică și-a dat seama că muzica și cuvintele sunt cele mai valoroase lucruri care te ajută să treci cu succes prin viață.


Se pare că nu suntem noi cei care trebuie să-i învățăm pe copii, se pare că trebuie să mai luăm loc și pe scaunul elevilor, și să-i lăsăm pe ei să ne predea câte o lecție.

Semnat: Un unchi mândru!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s