Cartelul.

Luptele cu praful au început din primele zile petrecute în apartament. Praful apărea din senin, la colț de stradă pentru aș vinde marfa. De fiecare dată, eram acolo pentru al îndepărta, să nu corupă tinerii naivi. Până astăzi, credeam că doar atât e. Se așează cuminte, pe noptieră, pe bibliotecă, pe parchet, pe dulap, pe majoritatea lucrurilor din casă, și-și așteaptă clienții.

Se pare că asta e doar o mică parte din cartel, ăștia sunt doar peștii mici, săgețile trimise de adevărații lideri ai cartelului. ( Cartelul Prafos). Astăzi, a avut loc prima captură cu adevărat importantă. Alături de detectivii mei de încredere, am organizat o operațiune de descindere în locul în care bănuiam că se ascunde capul cartelului. Înarmați până-n dinți, am înconjurat locația, și apoi am descins sub canapea.

Atacul a fost un fel de Blitzkrieg, Prafblo a fost capturat fără mari incidente, și acum stă închis într-o închisoare de maximă securitate. ( Sacul aspiratorului).

Fiind un fan al Narcos ( dacă nu l-ați văzut, ar trebui să-l vedeți) , nu pot să stau liniștit. Prafblo  poate cumpăra oricând pe cineva și să reușească o evadare, sau ar putea apărea noi cartele, acum că marele Prafblo a dispărut din peisaj.

Va urma!

One thought on “Cartelul.

  1. Hmm, poate un produs cu o componenta patentata, nemaiintalnita, ar putea da lovitura de gratie cartelurilor pentru totdeauna si sa aduca un curcubeu in casa ta.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s