Șcheții!

think_drink_and_be_socialCe sunt șcheții? Cine sunt șcheții? Dacă o să căutați pe google, nu o să găsiți răspuns, nici pe wikipedia nu apărem. ( Încă).

Șcheții, o echipă de pubquiz, formată din oameni care beau și știu lucruri. ( GoT it? Fanii game of thrones o să aprecieze asta). Un grup de colegi/foști colegi, care au devenit prieteni. Inteligența din echipă este peste medie( deci niciunul nu a votat PSD), fiecare fiind bun pe un anumit domeniu. Asta duce de obicei la discuții până la alegerea unui răspuns. Ăsta e lucrul care dă farmec echipei.  Până acum am participat la 3 ediții de PubQuiz, 2 le-am terminat pe locul 2, iar a treia e foarte posibil să o terminăm pe locul 1.

Premiul nu e foarte important,  pentru noi contează competiția, acumularea de noi cunoștințe și timpul petrecut cu prietenii, într-o seară de luni, pe care poate o treci de obicei la pierderi.

Hai la Quiz! ( PubQuiz – un concurs de cultură generală care are loc într-un pub).

Dacă vrei să ne ceri un autograf, și ne vezi pe stradă, ăștia-s Șcheții! ( sursa poza: https://www.facebook.com/mihainegus )

17155966_10155866550597306_9210359798700919797_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s