Serile de vineri se termină sâmbăta!

De obicei, vineri începe cu o bere la o terasă ( când e fain afară) sau într-un pub. Încep discuțiile despre serviciu, excursii, știri din lume sau altele. Pentru că la un moment dat argumentele au nevoie de un impuls, mai comandăm o bere. Așa se continuă seara până se consumă toate subiectele sau toate berile și apoi plecăm spre casă. În drumul nostru spre casă se găsește și clubul, care parcă ne cheamă spre el pentru că se simte singur. Noi fiind naivi și cu suflet mare, nu putem să-l lăsăm să se simtă singur și intrăm.

Unii ar spune că merg în club să agăț, dar la cât de beat ajung, abia reușesc să agăț geaca în cuier, plus că nu sunt nici adeptul femeilor de unică folosință.

Ajunși în club, berile ne reamintesc că știm să dansăm și ocupăm un loc pe ringul de dans. Treaz, nu mi se pare că știu să dansez, dar cu puțin alcool la bord, parcă încep să simt muzica și picioarele și mâinele  par că se mișcă într-un ritm bun. ( Cred că e doar o impresie). Continuăm în ritmul ăsta până aproape de epuizare și apoi ne luăm jucăriile și mergem la blocul nostru, când ne dăm seama că deja e sâmbătă.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s