Cronica unei victorii anunţate

17495659_10155138348002505_685772247_n.png

Ne aflăm la ultima ediţie din sezonul 2 a PubQuiz. Șcheții intră în teren în formaţie completă, cu un avans de 7 puncte, acumulat datorită jocului constant bun din ediţiile  anterioare. Licorile magice, care pun în funcţiune neuronii vin într-un mod constant. Voia bună se instalează repede, astfel echipa scapă de presiunea imensă care a apăsat echipa pe durata întregii săptămâni.

Pentru nu sunt echipa de fotbal a României, Șcheții adoptă, o tactică ofensivă, atacând cu argumente fiecare întrebareÎn prima repriză, Șcheții  au fost opriţi doar de piesă muzicală, şi de câteva mari ratări, loviturile de cap trecând milimetric pe lângă răspunsul corect.

În a două parte, Șcheții  au continuat ofensivă, dar câteva decizii neinspirate ale căpitanului au dus la pierderea unor goluri ca şi făcute. Per total, a fost un meci frumos, disputat până la ultima întrebare.

În uralele echipelor adverse, Schetii au fost declaraţi câştigători ai ediţiei şi al întregului sezon. Mulţimea a invadat terenul pentru a face o poză cu câştigătorii. Ne aşteptăm ca de azi înainte fim opriţi pe stradă pentru autografe.

Poze găsiţi şi aici: https://www.facebook.com/mihainegus/posts/10155950567617306

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s