Arhanghelul Raul

Este o carte despre partea care a fost scoasă din Biblie pentru a nu-l discredita pe Iisus.

După cum ştiţi, Dumnezeu s-a decis -l trimită pe Iisus pe pământ pentru a se jertfi pentru omenire. Numărul păcatelor făcute de oameni a ajuns la un nivel inimaginabil şi Dumnezeu s-a decis facă un reset.
– Fiule, hai un pic până aici! Ai auzit pe pământ nu mai este moralitate, pic de decenţă, păcatele s-au înmulţit, se termină biţii şi nu vreau ca lumea şi dea seama memoria în care înmagazinăm păcatele este limitată. Trebuie mergi pe pământ, mori pentru păcatele oamenilor, şi dăm un reset.

Iisus a ajuns pe pământ şi a încercat se ţină de plan. A început facă multe minuni, adune oameni, dar faima a ajuns -i întunece mintea. A dat în patima alcoolului, când nu mai avea vin, îşi făcea din apă. A început cunoască păcatele trupeşti. A început să iubească viaţa pe pământ şi parcă nu mai voia şi ducă misiunea până la cap. Voia moară de bătrâneţe, de un infarct sau de o supradoză.

Văzând asta, Dumnezeu trebuia găsească o soluţie. Cum nu putea meargă el pe pământ, -l tragă un pic de urechi pe fiul său, trebuia  găsească pe cineva necunoscut. S-a dus în grădina raiului, unde arhanghelii stăteau liniştiţi la o bere. Pentru pe Mihail şi Gavriil, îi ştia deja lumea pe pământ, s-a decis -l trimită pe Raul.

Raul, fiul meu a luat-o pe căi greşite. Acum este condamnat la moarte, e exact cum am plănuit, dar lumea nu-l găseşte şi nimeni nu vrea -l vândă.Are o trupă de 12 prieteni cu care merge la toate petrecerile din lume. Printre ei este unul singur care nu prea serveşte alcool, el fiind mai mult cu pariurile. Îl cheamă Iuda. În seară asta, merg din nou toţi la cina dinaintea fiecărei beţii. Tot în seara asta este un meci important, pe care Iuda ar paria mulţi bani, dar pentru a avut o săptămâna neagră, nu mai are buget. Mergi pe pământ, promite-i 30 de arginţi dacă-l va trăda pe fiul meu, terminăm povestea asta.

 

Continuarea se găseşte în paginile cărţii: ( Tot ce e scris mai sus este inventat de mine, nimic din ce e scris mai sus nu se găseşte). 

Dacă vrei te amuzi într-o seară de duminică, decât stai pe iUmor mai bine citeşti cartea asta.

Aici ( http://eftimie.net/arhanghelul-raul/ )  găseşti mai multe informaţii, care te pot convinge citeşti sau nu citeşti cartea.

.coperta-raul-blog.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s