Minunea de Paști!

televizor-electronica-modern1

 

Televizorul meu, modern, se tot aprindea pe la ora 3-4 noaptea. ( Când îl lăsam în priză. Era și  mai înspăimântător dacă se aprindea când nu era în priză). În fiecare din nopțile astea mă trezeam speriat, aprindeam lumina de pe noptieră, ridicam mâneca de la pijama și speram să nu văd o balena tatuată pe mână, apoi cu sfială mergeam în living și speram să nu văd doar purici pe ecran și după câteva secunde să-mi sune telefonul. Au fost câteva nopți grele pentru mine, dar am reușit să scap cu viață și netatuat.

De Paști se pare că a avut loc o minune, televizorul nu se mai aprinde în miez de noapte. Încă nu știu dacă e de la faptul că i-au fost iertate păcatele în aceste zile pline de lumină sau pur și simplu e ateu, și nu a vrut să fie și el unul din cei care aduc lumina.

Poate totuși zilele în care am zapat și am ajuns câteva secunde pe Trinitas și pe Speranța TV, să-l fii influențat. Sau poate faptul că l-am băgat mai mult în seamă zilele astea. Sau poate, în sfârșit, și-a găsit liniștea, și nu mai are coșmaruri noaptea, nu se mai trezește asudat.

Mă bucur mult pentru el și sper să rămână mult timp în starea asta de liniște.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s