De ce mi-aș lua un câine?

Presiunea socială mă apasă. Toată lumea mă întreabă când mă însor. Mama mă întreabă când îi aduc o fată acasă. (  Mamă, nu-s  virgin, fete în care am intrat o să dea like la postarea astea. ( Paranteza 2, dați like cât mai multe fete să nu se prindă mama)).

Au fost,fete,  pe care am considerat că le-am iubit ( când eram mai mic), și fete pe care nu le-am iubit, și am decis că dacă nu trăim o poveste de iubire la început, nu merită să trec doar prin perioada când doar ne suportăm reciproc.

Aș vrea să ajung la partea când aș dori să-mi iau un câine.

Azi, am fost la o bere.Acolo am dat de  un câine care-și dorea să se joace. El aducea bățul/piatra pe care voia să o arunci. Am aruncat-o de câteva ori, și m-am prins că el vrea să se joace cu mine. La un moment dat, am decis să nu i-o mai arunc pentru că o ducea tot mai departe de mine. Am vorbit cu el, și l-am făcut să înțeleagă, că dacă nu o aduce lângă mine, nu o să mă mai joc cu el. Câinele a înțeles, a adus piatră mai aproape de mine, dar nu unde voiam eu ( undeva la jumătatea drumului, de multe ori mai aproape de mine). Atunci mi-am dat seamă că trebuie să lăsăm amândoi de la noi ca joaca să meargă mai departe!

 

PS: Deși mă doare inima că mama și tata nu au un nepot/o nepoată, aproape de ei, care să le umple inima de fericire, nu pot să mă gândesc doare la ei, trebuie să găsesc calea de mijloc, în care să fiu și eu fericit, dar și ei. ( Mai mult eu, fără să fiu modest, când vine vorba de fericirea mea, doar eu sunt responsabil, dacă mai bucur pe cineva cu fericirea mea, e un bonus. )

PS2: Dacă eu sunt fericit, și părinții mei sunt fericiți. ( Dacă găsesc ce trebuie la punctul 1, o să fie și mai fericiți, pentru că o să fiu “obligat”, de consoartă, să-mi arăt aprecierea și iubirea pentru părinții mei).

PS3: Îmi iubesc părinții și sora, dar nu-s în stare să-mi arăt iubirea. Tăcerea mea, înseamnă iubire.

PS4: Modelul meu în viață este “Tataie”. ( Bunicul meu, nu cel de BUG Mafia). Cel mai mare regret al meu, este că am fost cel mai slab om, și nu am fost în stare să fiu alături de el, în cele mai negre momente ale lui. ( Te iubesc, Mamă! Te iubesc, So!) ( Așa mi-am dat seama că și mama și sora mea, sunt modele în viață când vine vorba de tărie sufletească).

PS5:Și tata e un model în viața, pentru că a muncit mult pentru noi ( a derapat un pic), dar apoi și-a revenit și e greu să revii de acolo( Știu cât de greu e să renunți când ești dependent de ceva). ( Te iubesc, Tata).

PS6: Îmi iubesc la nepoata, mai mult decât mă iubesc pe mine, dar pentru că majoritatea vor să-i câștige iubirea și atenția, eu vreau să fiu aproape de ea, doar când are nevoie de mine. ( Până atunci am încredere în educația pe care i-o oferă sora și cumnatul meu).

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s