Microbi!

Sunt fan fotbal de mic. Îmi face plăcere să joc, și până acum câțiva ani, îmi făcea plăcere să mă și uit la meciuri. ( Până acum câteva luni, mă uitam doar pentru că pariam. Bună, sunt Argi, și n-am mai pariat de câteva luni.)

Acum, nu mai pariez, dar mă joc, gratis, la echipa fantastică. Dacă-ți alegi jucătorii buni, din liga 1, poți câștiga bani, dacă nu, pierzi doar câteva ore când te uiți la meciuri. Nu pierzi prea mult. Liga 1, a început de 3 etape, adică 3 meciuri de fiecare jucător titular, maxim 270 de minute de joc, pentru un jucător plătit să fie fotbalist.

Câteva echipe, au și meciuri europene. Adică, cele mai bune echipe din Europa joacă între ele, în Europa League sau Champions League. ( Pentru cei care nu se știu cu fotbalul). De obicei, în fazele astea, sunt cele mai slabe echipe, ori din campionatele lor, ori pentru că dacă ești prima în Insulele Feroe, nu prea pot să te trec la echipe bune.

Deci, oamenii ăștia plătiți să joace fotbal, cu bani buni, după, 3-4 meciuri, sunt obosiți, că au jucat meciuri din 4 în 4 zile sau din 3 în 3 zile, și trebuie să odihnească “titularii”. Eu, ca și om care lucrează 5 zile din 7, 8 ore pe zi, nu am fost niciodată “odihnit” vinerea că poate am un release important săptămâna următoare. ( Și sunt oameni care lucrează și în weekend, poate câte 12 ore pe weekend).

Super jucătorii noștri, se plâng că sunt obosiți după 4 zile de muncă în 4 săptămâni. Încă sunt unu din tâmpiții care se mai uită la meciurile de fotbal, dar de ce te-ai mai uita la fotbal, să vezi toți tatuații, veniți mahmur din club, care încearcă să ducă o minge în plasă porții adversarului. ( Sunt câțiva care o duc în plasa porții lor).

Când o să fiu destul de puternic să mă las de țigări, o să mă las și de urmărit meciuri de fotbal!

PS: Dacă ești nefumător, ce scuză ai că te uiți la fotbal?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s