RO100 Sibiu

 1. Cum am ajuns în RO100 Sibiu?
  De câțiva ani, mi-am dat seama că avem o clasă politică coruptă. Am zis că singura mea armă e votul. Am mers la vot, să încerc să schimb ceva prin puterea votului. Nu s-a putut.
  De când cu guvernul Cioloș, mi-am dat seama că e o rază de speranță. Sunt oameni competenți care vor să facă ceva ca România să crească. Mi-o plăcut ce au făcut Cioloș, Voiculescu, și echipa lui. ( Ei m-au impresionat cel mai mult, cu respectele mele pentru cei care au făcut treabă, dar al căror nume nu sunt cunoscute).
  M-am înscris în lista de mailuri pe care au postat-o cei doi, și am zis că în primul moment în care pot să ajut, o să o fac. Am reacționat la mailul lui Vlad Voiculescu despre https://oameni-noi.ro/initiativa/. După ce am citit inițiativa, mi-am dat seama că sunt lucruri care ar putea ajuta, și atunci m-am mobilizat să adun semnături. În 2-3 zile, am adunat 40 de semnături, și am fost cu ele la oamenii din RO100. ( Dacă nu erau acolo, mergeam la USR, că nu cred că sunt diferențe mari între cele două).
  Când au văzut oamenii, că m-am dedicat, și am strâns semnături, m-au invitat la întâlnirile RO100 Sibiu.
 2. De ce am ajuns în RO100?
  Mi-am dat seama că poți schimba ceva în politică doar dacă te implici. Cioloș și Voiculescu au fost oamenii care mi-au dat încredere că se poate schimba ceva. Am cochetat mult cu ideea de a intra în USR, să ajut cu ce pot. Am zis că mai aștept să se contureze partidul lui Cioloș. Invitația celor din RO100, a fost exact ce așteptam. Acum încerc să văd cu ce pot să ajut ca să lucrurile să se schimbe în bine.
 3. Ce e RO100 Sibiu?
  E un grup de oameni, cu intenții bune, care vor să ajute la schimbarea clasei politice, în speranța unui viitor mai bun, care încă nu știu cum ce se mănâncă politica. Sunt și oameni cu ceva experiență politică, care ne pregătesc pentru lucrurile importante, de care nu suntem încă conștienți. În rest, sunt oameni care  vor să ajute, și învață lucrurile de la 0, ca apoi să poate pregăti următorii oameni care vor să se implice. Tot grupul e ca un copil care începe să învețe să meargă. Face câțiva pași, dar la fel ca un copil se bucură de micile succese, fără să-și dea seama de încercările care vor urma. Ce îmi place, e că e un copil inocent, care încearcă să facă totul pe propriile puteri, fără să apeleze la “Coduri”, și cu inima curată. ( Furtișaguri, minciuni, manipulări).

 

PS: Hai, România!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s