Se poate schimba ceva!?

Cel puțin o dată pe săptămână, stau la cortul oameni-noi din fața parcului Astra, pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa oameni noi. ( https://oameni-noi.ro/initiativa/ ).

Am observat că oamenii sunt împărțiți. Sunt oameni care văd cu speranță-n viitor, că se va schimba ceva și semnează că au încredere în Cioloș sau Vlad Voiculescu, dar sunt și mulți oameni care și-au pierdut speranța, nu mai vor să audă de politică, nu-i interesează, acceptă postura asta în care te plângi de faptul că ești condus de incompetenți și hoți. Eu zic că asta e o atitudine greșită, și că fiecare dintre noi ar trebui să se implice mai mult, dacă vrem să schimbăm ceva. Cu o semnătură, cu o donație, cu un vot, cu orice ar putea ajuta la înfăptuirea unor lucruri care ne ajută.

Aici nu mai e vorba doar de inițiativa oameni noi, sunt oameni care se bazează pe oameni, și nu pe politicieni pentru a crea lucruri bune.

Aș vrea să vă prezint câteva lucruri bune care se întâmplă în România:

  1. https://www.bursadefericire.ro/   –  oamenii ăștia încearcă să construiască primul spital de Oncologie și Radioterapie. Aveți pe site toate informațiile în cazul în care doriți să vă implicați.
  2. https://pentrumagichome.ro/cum-pot-sa-ajut/  – aici puteți găsi toate informațiile, despre proiect, și modul în care puteți ajuta.
  3. https://bugetareparticipativa.sibiu.ro/  – aici puteți să alegeți proiectele care vreți să fie implementare în orașul nostru. ( pentru cei din alte localități, încercați să căutați informații despre bugetarea participativă din localitatea dumneavoastră). Acum puteți alege unul dintre proiectele propuse, dar pentru anul viitor puteți să vă gândiți cum puteți să ajutați comunitatea în care trăiți, să vă depuneți proiectul, și apoi să vă promovați proiectul pentru a reuși să strângeți voturile necesare.

 

Schimbarea ar trebui să vină de la noi, ar trebui să ne implicăm mai mult pentru a avea un viitor mai bun! Și da, eu cred că se poate schimba ceva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s