Quiz – Bursa de fericire

Sunt oameni care ne inspiră facem lucruri bune. Sunt oameni care s-au săturat statul facă ceva, și au venit ei cu soluții la unele probleme.

Oamenii de aici https://www.bursadefericire.ro/, m-au inspirat și pe mine și m-am decis implic și eu cu puțin.

Pentru mi place ideea de Pubquiz-, și cred sunt și alți oameni care vor participe la un astfel de concurs, pentru a-și testa cunoștiintele generale sau pentru a le îmbunătăți, vreau să organizez un quiz într-un pub din Sibiu. În curând o ofer mai multe detalii. Cel mai probabil se va întâmplă în fiecare luni, de la ora 20.

În ce constă Quiz-ul? Eu o vin cu un set de întrebări, iar echipele o
dea un set de răspunsuri :).

Echipele o fie formate din 2-X persoane. Intrarea o fie minim 10 lei de echipă, dacă cineva dorește plătească mai mult este încurajat o facă.

La sfârșitul celor 10 ediții, banii o fie donați la bursadefericire. Echipa câștigătoare o aibă onoarea de a da click-ul final. 🙂

Ce o câștigi? Câștiguri materiale. O ajungi ți cunoșți mai bine colegii/prietenii, o ți crească inima ai dat o mâna de ajutor, o oră și ceva departe de telefon și o ți îmbunătățeșți cunoștiintele. 🙂

Bonus: O ai ocazia razi de balbaielile mele, pentru o fie prima oară când o vorbesc în față mai multor oameni, la un microfon. ( Am mai cântat la telecomanda sau la coadă de matură, dar niciodată la un microfon).

O revin cu un afiș, când toate lucrurile o fie puse la punct.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s