Like – image!

Lumea îți dă mai multe like-uri la poze, decât la postări care ajută. Dacă ai și un copil în poze, primești maxim de like-uri. ( Cine nu dă like-uri când e un copil în poză, e insensibil). Oricum e mai ușor să dai like la o poză că nu ai nimic de citit.

Dacă postezi ceva, care e de interes public, primești like-uri de la mai puțini oameni.( pentru că oamenii vor să fie vizibili, pentru că le “pasă de tine”). Și cred că fac asta, când dau like la o poză cu tine, dar tu nu ești poza aia, tu ești share-urile pe care le faci, lucruri de care-ți pasă, care-ți plac.  Rar de tot, oameni care-s de acord cu ce spui, dau share la ce ai scris. Nimeni nu citește ce ai scris. Majoritatea dau like, maxim share, dacă din momentul când te-au citit, au acceptat  ce ai scris.

Nu se face așa. Trebuie să ajungi până la paragraful ăsta, și dacă ești de acord cu ceva din articol poți da share. Nu vrea să dai share, doar că Argi a scris asta. Argi poate scrie și prostii, dacă citești și-ți crezi că ești de acord cu ce scriu, poți da share.

PS: Fii tu însuți! ( Nu ce crezi că o să creadă prietenii tăi virtuali )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s