Quiz – la final!

Mâine o să fie ultima ediție a sezonului 1. A fost un sezon plin, cu peste 20 de echipe diferite, care au participat pe parcursul sezonului. Am văzut ca lumea s-a simțit bine, oamenii au început să se mai cunoască, să discute în pauzele dintre runde. Asta este unul dintre lucrurile care mă face să mă gândesc și la sezonul 2, și faptul că oamenii au donat.

Până acum s-au strâns: 3070 + 770 + 640 de lei. Pentru ultima campanie încă se mai poate dona: https://www.bursadefericire.ro/campanii/quiz-sibiu-3/pMk6a847X.

Pentru a vedea ce se face cu banii donați puteți intra aici: http://www.daruiesteviata.ro/category/blog/jurnal-de-spital/

Un alt motiv pentru a face și sezonul 2, ar fi și faptul că s-au implicat și alți oameni. Așadar locul 1, va câștiga bilete la o piesă de teatru, din bunăvoința lui Iustinian Turcu și a TNRS.

Acum aș vrea să vă zic cam ce am făcut eu ( nu pentru a mă umfla în pene, pentru că rămân același om, cu calități și defecte, ci pentru a vedea dacă efortul vostru de a dona, a fost răsplătit).

  • am căutat locația, și am întâlnit în Iuli, un om deschis la treaba asta, care m-a ajutat cu locația și mereu cu sunetul 🙂
  • 3-6 ore de căutat întrebări pe săptămână
  • printat diplome, foi de răspunsuri
  • pentru că eu nu plătesc consumația pentru ziua de luni, banii pe care ar trebui să-i dau pe consumație, sunt donați pe același link.
  • medaliile de la final ( sper că o să fie pe stoc, pentru că nu am primit confirmarea)

 

Acum o să urmeze o mică pauză, de vreo 2 săptămâni ( pauză și pentru că o să-mi dedic mai mult timp pentru strânsul de semnături pentru europarlamentare), în care o să mă gândesc dacă o să fac și sezonul 2. Cel mai probabil se face, încă nu știu dacă tot în locația asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s