Quiz aproape la final!

Mâine o să fie penultima ediție a quiz-ului. Mai e o ediție până la finalul sezonului 2. Încă mă mai gândesc dacă o să încep sezonul 3 din toamnă sau nu. Balanța înclină spre nu.

Au fost 2 sezoane excelente, la care au participat mulți oameni faini. Chiar dacă nu mă pricep la partea de promovare, quiz-ul s-a promovat singur, și am avut un record de oameni, 16 echipe mai mereu. ( Îmi pare rău că nu am făcut ceva poze, pentru a vedea câți oameni au fost). Au fost aproape 20 de săptămâni, în care am învățat împreună și am pus și noi umărul la înfăptuirea unor lucruri frumoase. Pentru spitalul de oncologie, am strâns aproape 5000 de lei, pentru palatul copiilor, cred ca vreo 2000 și ceva de lei. Încă se mai poate dona, pentru cine vrea. Aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care au participat pentru implicarea voastră, să-mi cer scuze dacă întrebările au fost prea ciudate, și sper că v-ați simțit bine pe durata celor aproape 20 de săptămâni.

Ne vedem luni la ediția a 9-a, și în 22 aprilie la ultima ediție.

 

PS: La maratonul Sibiul o să alerg tot pentru Palatul Copiilor, dacă vrei să mă susții, ai link mai josȘ

http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=5791

 

https://oameni.sprijina.ro/cauze/impreunareconstruimpalatulcopiilorsibiu?fbclid=IwAR37EuOvxpDlQ7ErMrB2uTxsrqvbyQbx8mRwjWI6JV_Fz-ZP6-9YC6_JAak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s