G.O.T

Având zi liberă, am scăpat de spoilerele date membrii clubului 5AM, cei care se trezesc pentru prima oară bucuroși la 5, fără impulsul de a-și bate copilul care plânge în pătuț, și am stat să văd în liniște episodul 3.

N-am înțeles mare lucru din prima jumătate de oră, pentru că nu înțeleg de ce nu au așteptat o zi senină să se bată. Nu se vedea mai nimic, doar săbii, sulițe și sânge. Singurul lucru pe care-l distingeam erau țipetele copilei, care la un moment dat au devenit enervante, și m-am bucurat când a venit Vadim ( era așa mare că a mâncat ceva unguri ), și i-a zis un “mori, pitica dracului”. Nici ea nu s-a lăsat, și a murit cu el de gât.

Foarte mișto și faza, că din cauza norilor, nu mai vedeau dragonii semnalele să aprindă focul, noroc cu vrăjitoarea, care era un fel de Bear Grills, cu cremenea tot timpul la ea, ca să aprindă focul.

Morții au stat ei ce au stat, și s-au încălzit la foc, până s-au gândit să se sinucidă câțiva, să facă punte, ca să treacă restul. Bine, în plan îndepărtat se vedeau câțiva mai deștepți, care s-au prins că pot să sară și prin el.

Faina faza, și când Daenerys s-a gândit să facă pe Captain Phillips și să aterizeze dragonul, ca să-l salveze pe Jon, și să ia singurul avantaj al dragonului. ( Deși de fiecare dată îi prăjea de sus ).

În rest, majoritatea au rămas ca Rambo, singur împotriva tuturor, și tot reușeau să-i împrăștie pe toți. Original, nenea George.

Până la urmă s-a ajuns la Bran, săracul, își tot dădea ochii peste cap, ca să activeze GPS-ul de la scaun, să știe Șeful Alb unde să-l găsească. Parcă ăsta a fost singurul lui rol.

Apoi a venit Arya, și a rezolvat problema. Pac, o înțepătură, și aia e. Totul roz.

Bine, Cersei a stat să ascută sulițele soldaților, și acum se va lupta cu ăștia slăbiți. Altfel nu vă ce se mai poate întâmpla în următoarele 3 episoade.

Abia aștept să se termine, că am ajuns să fiu sictirit de serial.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s