Râs amar vs plâns dulce

Astăzi, am continuat să citesc cartea lui Radu Paraschivescu, “Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani și trei premieri.” O carte la care râzi amar, de neroziile pe care le scot pe gură cei care ne conduc.

Am luat o pauză, să mă uit la “România, te iubesc!”. Aici am văzut cum oamenii care nu au puterea pe care o au parlamentarii, au reușit să facă o grămadă de lucruri minunate. Și am plâns, dar a fost un plâns dulce. Un plâns pe care-l folosești în momentele de fericire. Am plâns că am văzut atâția oameni care ajută, atâția oameni care vor să schimbe lucrurile în România. Atâția oameni uniți pentru bine. Nu e ca în filmele cu supereroi, când un singur om cu superputeri, luptă împotriva răului. E realitatea, realitatea în care mai mulți oameni, uniți, pot genera o superputere care să lupte împotriva răului. Singuri nu avem superputeri, dar dacă ne uităm, o să ne rămânem uimiți de câte lucruri putem face.

Dacă vrei și tu să ajuți, te poți înscrie ca MagicHELPER sau dacă nu te regăsești în asta, poți oricând căuta un ONG care deja face lucruri bune, și să-i ajuți pe ei.

https://www.magichelp.ro/inscrie-te-ca-magichelper/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s