Mă simt aproape erou!

Nu, n-am salvat pe nimeni. Poate pe mine. Am supraviețuit mersului la dentist, mi-am învins o frică!

Frica era așa mare, că de Halloween dacă te costumai în dentist, eu eram deja speriat. Mai sunt oameni care vor sex hard-core,cu tortură, bătăi și alte nebunii, la mine era suficient să te costumezi în dentistă. Frica e încă din copilărie, când nervii mi-au fost scoși fără anestezie. De fapt, totul se întâmpla fără anestezie.

Azi, în drum spre dentist, îmi venea să fac un pas în față, și 2 în spate, deși am fost și la detartraj și la scos măsele, dar azi era prima întâlnire cu albinuța, după multă vreme. Mă simțeam de parcă trebuia să fac un pas, ca să privesc în jos de pe o clădire cu 100 de etaje. Nu știu de ce îi spune albinuța, că numele pare așa plăpând și inofensiv. Eu i-aș spune viespe, că viespile mi se par ale dracu, și pe unde le prind, le ucid cu bestialitate. ( nu sunați la protecția viespilor! )

Până la urmă am renunțat la pașii făcuți în spate, și am crescut viteza, ca un luptător care merge să-și înfrunte destinul.

Am ajuns acolo, și Tatiana a început să-mi explice ce urmează să-mi facă. Au fost mulți pași explicați bine, dar nu am înțeles prea multe că m-am oprit la anestezie, unde am început să mă liniștesc. Explicațiile erau multe și cuprindeau toate detaliile, și atunci mi-am dat seama că am ajuns la un profesionist, și nu la călăii dinainte, unde auzeai: “Da,e  stricat, tre să-l reparăm”, și apoi auzeai doar albinuța.

Mi-am dat seama și de cât de mult am muncit să aduc dinții în starea asta, în care e nevoie să facă atâtea operații ca să-i rezolve, și cumva mă simțeam mândru de mine, că nu am ajuns doar pentru o simplă carie. Nu am lucrat numa eu la dinți, am primit și un pumn plăcut de ajutor. Da,  există și pumni plăcuți. E pumnul ăla pe care-l iei când te duci să sari în apărarea prietenilor, deși știi că nu ești în stare nici să dai cu pumnul în masă ca lumea.

Toată treaba a durat aproape 40 de minute, fără durere, și fiecare pas era anunțat dinainte și în caz de ceva dureri puteai ridica mâna, dar nu a fost cazul deloc.

Am luptat ca un aproape erou, fără frică ( dovadă și lacul de transpirație de pe cămașă ), și am reușit să-mi înving una din frici.

Aproape mândru de mine!

Dacă sunteți în căutare de un dentist bun ( nu vă așteptați să fiți programat de pe o săptămână pe alta, pentru că e plin):

https://www.facebook.com/Dr-Tatiana-Paul-1299519326725661/?eid=ARAaGDQsEvKw3JJEEfmnN3FZBGC3S6aZS1gyPfUJAyTRh79DjElzBG56IVF3KXhKyuf7Hl2X9B6sKO1s&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100001069311100&fref=tag

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s