Quiz – Sezonul 4 – Minți unite

80861821_2183361185303615_8611634038089711616_o

 

Dacă stai să numeri câte persoane participă la Quiz, o să-ți dea peste 90 de persoane. ( Bine, dacă crezi că băieții grei sunt 12345, pentru că sunt grași, te înșeli, sunt doar 5 ).  Și pe lângă cei 90, mai sunt oameni interesați, dar nu mai sunt locuri. Cum s-a ajuns aici, când singurul mijloc de promovare a fost pagina de facebook https://www.facebook.com/Quiz-%C3%AEn-Sibiu-1975147756124960/?ref=bookmarks?

Poate te întrebi de ce vin atâția oameni, la un concurs, la care câștigătorii primesc doar diplome, și pe lângă asta donează și bani?

Pe pagină nu apar poze sau filmări ( e o filmare) de la concurs, să vă dați seama de atmosferă așa că o să încerc să-ți răspund.

Vin pentru spiritul de competiție, vin pentru atmosfera caldă, vin pentru că au găsit și în celelalte echipe oameni care gândesc ca ei, oameni cu care pot să povestească fel de fel de subiecte, vin pentru că pot să-și creeze prietenii sau să consolideze prieteniile pe care le aveau deja.

(Nu vin pentru prezentatorul care n-are habar să vorbească  în public, la pronunția numelor străine e undeva între Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu, nu face glume, nu știe să întrețină atmosfera. Dar măcar nu e fals, totul vine natural, și poate imperfecțiunile astea ajută.)

Și totuși s-a ajuns aici. S-a ajuns pentru că s-a promovat singur, pentru că cei care vin au un entuziasm molipsitor în voce, când vorbesc despre quiz.

Pentru că cei care participă gândesc cam la fel, și pentru că vreau să ajutăm mai multe cauze sezonul ăsta, am numit sezonul Minți unite.

Pentru prima ediție o să avem 3 domenii bonus, cele 3 cauze, așa că le pun aici, ca să vă puteți pregăti, să citiți despre ele, și poate o să vreți să le ajutați nu doar cu bani, ci și cu timpul vostru, devenind voluntari:

  1. https://wehelp.sibiu.ro/
  2. https://www.facebook.com/asociatiadepoveste/
  3. https://www.facebook.com/pg/Ajungem-MARI-Sibiu-171241613232107/about/?ref=page_internal

Ordinea este aleatorie. În curând o să apară și linkurile pentru donații. Eu aș vrea ca banii să fie distribuiți aproape egal. Așa că am o sugestie, nu trebuie să țineți cont de ea, aș alege asociația preferată, și la ediția 1, aș dona pentru ea, apoi la ediția 2 pentru o alta, ediția 3 pentru o alta. Altfel la ultima ediție o să donez pentru cea preferată, și o sa am 4 ediții pentru cea preferată, și 3 pentru celelalte 2.

Poate în comentarii, o să ajutați oamenii cu motivele voastre care vă fac să veniți la quiz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s