Atenție, șmecher!

Înainte de anul nou, un politician, pătrundea pe contrasens și omora 2 oameni.

Stătea pe telefonul lui de șmecher, în mașina lui de șmecher, care îi asigură viața în cazul în care face accident cu vreun sărac. După accident, se vede cum iese nervos din mașină, probabil să-i certe pe oamenii ăia, că mergeau pe stradă cu mașina lor de săraci, pe banda lor, și că i-au distrus mașina lui de șmecher.

Probabil a zbierat, a înjurat prea tare, că se pare că și-a fracturat niște coaste, și o fost nevoie să ocupe un pat în spitalul săracilor, până după revelion. Nu știu cum a reușit să supraviețuiască atâtea zile, în preajma săracilor.

Ca el sunt mulți, nu doar politicieni, ci oameni care au mulți bani, și care se cred buricul pământului, se cred mult peste săracii ăștia care muncesc cinstit, și nu le pasă de ei, în momentul când sunt pe stradă, pentru că au mașina din care se scapă în majoritatea cazurilor.

Waze ar trebui să introducă în aplicație, butonul de „ atenție, șmecher”, așa oamenii cinstiți ar putea să se tragă pe dreapta, până trece șmecherul, că timpul lui e mult mai important decât timpul oamenilor cinstiți. Să fie și o regulă, șmecherii să nu vadă obstacolele de genul ăsta, pentru că poate o să vedem la televizor, și niște ciocniri între șmecheri, nu numa între șmecher și om cinstit, în care mereu pierde al doilea.

Eu le-aș lua carnetul pe viață, și i-aș băga și la pușcărie mai mulți ani, dar nu eu fac legile în România.

2020 sper să fie un an în care să fiți feriți de șmecheri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s