Donează Friday Beer!

its-friday-hang-in-there-see-you-tonight-love-beer-27229127

 

Ce faci? Te pregătești pentru  berea de vineri? ( da, nu e încă vineri, dar poți să recitești articolul vineri).

Acum nu mai poți să mergi în bar, ca să stai la discuții cu prietenii, despre săptămâna grea de la lucru, despre problemele cu prietena/iubita, despre politică, despre religie sau despre fotbal, ca apoi să lași o grămadă de bani pentru nota de plată.

Acum poți să faci același lucru online, cu berea  la preț mic, plus că nu mai dai banii nici pe pizza, crispy sau  cartofi. Atenție despre problemele cu prietena/iubita , nu se mai aplică, pentru că atunci o să dai banii pe gheață!

La sfârșitul zilei, din banii pe care-i cheltuiai vineri, scade banii pe care i-ai folosit vinerea asta la ieșire, și vezi cu cât ai rămas.

Vrei să te simți ca în fiecare vineri, să cheltui ca în fiecare vineri, donează banii unor oameni care o să-i folosească pentru a ajuta alți oameni! Poți folosi linkul ăsta – https://we-help.ro/doneaza/?fbclid=IwAR0dfVfsw5LR4HsyyQxYUYHzzIcvKZ4Jldl7LnrpdvLKQD-Bj5Zcn7PkdWM

Vrei ca oamenii să vadă că încă te mai distrezi vinerea, pune o poză cu prietenii pe Facebook, cu #FridayBeerDarAltfel #doneazăFridayBeer, și dă linkul mai departe! ( nu linkul cu blogul meu, linkul pentru donație. )

Friday beer nu moare, friday beer se reinventează!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s