Teroare în Sibiu

Vineri, am participat la Teroare în Sibiu. De când am văzut prima oară The Amazing Race( ruda mai bogată, mai interesantă,  a Asiei Express ), am vrut să particip la un concurs de genul ăsta. Nu a fost de calibrul celor menționată mai sus, dar a fost o experiență plăcută.

A fost despre munca în echipă, despre mișcare, despre prietenie, despre ieșirea din zona de confort, despre cum reacționezi sub presiune. În timpul cursei, am făcut câteva filmulețe, și mi-am dat seama de talentul actoricesc al prietenilor mei. Partea cea mai faină a fost, că nu ne inhiba lumea din jur, parcă eram într-o  lume a noastră. Nu am câștigat concursul, dar nu ăsta era scopul, am câștigat aproape 3 ore plăcute.

A fost o ieșire din zona de confort, iar ieșirea din zona de confort e primul pas spre progres. Dacă rămâi în zona de confort, poți doar să așezi unele lucruri pe care deja le știi, dar dacă ieși din zona de confort, o să afli mai multe despre tine, despre viață.

Da, e o frică de eșec, o frică de nou, dar și eșecul e unul dintre pașii spre progres.

Încearcă să ieși din zona de confort, și vezi ce se întâmplă. O să se întâmple multe lucruri care o să te surprindă plăcut!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s