Numere din burtă

Sunt fericit. Am un băiețel de 4 luni, frumos ( seamănă cu mine) , sănătos, zâmbetul său face și o zi ploioasă să fie cea mai frumoasă zi. Fotbalist îl fac!!!

Am rezolvat tot și cu botezul, deși a fost greu să conving prietenii mei din poliție să închidă ochii, dar totul o să fie perfect. Mâine o să fie o zi minunată, peste 100 de oameni o să vină să vadă minunăția mea de băiețel. Stați un pic, că-mi sună telefonul.

-Alo!

– Salut, prietene! Nu cred că pot să vin mâine la botez. Am început să tușesc, am un pic de febră, îmi e frică să nu am COVID.

– Ești nebun? Nu am mai discutat asta? Nu există COVID, e o conspirație. Numerele alea sunt aruncate din burtă, să credem noi că există. Ne sperie să credem că există, ca apoi să spună că au găsit vaccin, și să ne cipeze. Fii bărbat! Ia un paracetamol și hai mâine să ne distrăm!

– Hmm, bine! Ar prinde bine un pic de distracție!

Ce oameni nebuni! Cum se lasă ei manipulați de forțele oculte. Cum să crezi în prostia asta cu COVID-ul?

Toată lumea s-a distrat la botez. S-a dansat, s-a băut, am văzut prieteni pe care nu i-am văzut de ani de zile. A fost o zi magică! Deși a trecut o săptămână, încă ai simt bucuria trăită la botez. Acum trebuie să mă duc să-i dau pastilele băiatului, și să iau și eu un paracetamol, că parcă suntem un pic răciți.

Suntem în ambulanță, ne e tot mai greu să respirăm. Mergem la spital. Ne mint că e posibil să avem Covid.

Sunt pe patul de spital, sunt legat la un aparat care mă ajută să respir. Băiețelul e pe un alt pat, legat la un alt aparat. Am fost anunțați că avem COVID. Nu știu cum ceva inexistent poate să fie așa agresiv cu plămânii noștri.

Lume îmbrăcată-n negru, cu măști care le acoperă nasul și gura, se uită cu lacrimi în ochi, cum 2 sicrie, unul mare și unul mic, sunt coborâte.

La numărul ‘pus din burtă’, prezentat mâine la buletinele de știri, se va adăuga 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s